Over ons

Over Kap Makelaardij

Geen huis of bedrijfspand in de regio Barneveld of wij weten het te vinden, vaak hebben we het pand zowel van binnen als van buiten gezien en we kennen de geschiedenis ervan. Bijzonder? Voor ons is het heel gewoon, want Kap Makelaardij is al ruim zeventig jaar lang betrokken bij de aankoop, verkoop, beheer en taxatie van onroerend goed in Barneveld en omstreken.

Zeventig jaar ervaring in onze mooie regio heeft verschillende voordelen. Als makelaar zijn wij deskundig, betrouwbaar en betrokken en u profiteert van onze lokale expertise. Wij hebben een grote betrokkenheid bij onze klanten en relaties. Een solide basis voor een succesvolle samenwerking!

Als familiebedrijf hebben we bovendien diepe wortels in de lokale samenleving. De omgeving Barneveld is veel meer dan alleen ons werkterrein. Het is ook de regio waar we wonen, recreëren en verenigingen en evenementen ondersteunen.

Als makelaar zien we heel wat huizen en bedrijfspanden, maar we verwelkomen u ook graag in ons onderkomen. U vindt ons kantoor aan de Nieuwe Markt 21 in Barneveld. Op werkdagen staat de koffie altijd klaar. Mocht u ons niet ‘thuis’ aantreffen; ook buiten kantooruren kunt u op ons rekenen.

Onze mensen

Eigenaren Gerard en Margreet Kap vormen samen met drie deskundige medewerkers het enthousiaste team van Kap Makelaardij. Wij zijn gespecialiseerd in makelaardij en taxaties en voorzien van alle kwalificaties die nodig zijn om het vak goed te kunnen uitoefenen. Dankzij voortdurende bijscholing blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en regelgeving.

Historie

Kap Makelaardij is een echt Barnevelds familiebedrijf. Het werd opgericht in 1950 en sindsdien is er heel wat veranderd, binnen ons bedrijf, maar vooral in de wereld waarin wij werkzaam zijn. Toch is er ook veel bij het oude gebleven. Als derde generatie binnen het familiebedrijf leiden Gerard en Margreet Kap de onderneming volgens de filosofie van hun opa en vader: eerlijk, transparant en met hart voor de klant.

Drie generaties

Als we teruggaan naar de fundering van Kap Makelaardij is het Gerard Kap senior die in 1950 aan de basis van de onderneming staat. Daarvoor is hij aannemer/metselaar, maar vanwege hartklachten moet hij acuut stoppen met zware lichamelijke arbeid. Om zijn gezin met vier kinderen te kunnen onderhouden neemt hij allerlei baantjes aan. Ook heeft hij een eigen bouwtechnisch tekenbureau en verdiept hij zich in makelaardij en assurantiën. Dankzij de eerlijke manier van zakendoen en het centraal stellen van de klant bouwen Gerard en zijn vrouw Marie al snel een vaste klantenkring op. De hulp van zoon Jan - sinds 1958 actief bij het bedrijf - is meer dan welkom.

Na het plotselinge overlijden van Gerard in 1965 besluit Jan zich volledig toe te leggen op makelaardij en assurantiën. Gesteund door zijn vrouw Eef bouwt hij het bedrijf verder uit. Barneveld ontwikkelt zich en Kap Makelaardij en Assurantiën groeit mee.

In 1983 komt zoon Gerard het team versterken. Na zijn beëdiging is de 21-jarige Barnevelder in 1986 de jongste makelaar van Nederland. Zijn zus Margreet mag zich vanaf 2000 ook officieel makelaar noemen. Zij is sinds 1997 actief bij het familiebedrijf, zij runnen het nu samen.

Gratis waardebepaling

Bent u benieuwd naar de actuele waarde van uw woning? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Wij staan u graag te woord om te vertellen wat de mogelijkheden zijn. Telefonisch of per e-mail. E-mail Telefoon

Kap Makelaardij Barneveld

Neem contact op