Taxatie

Taxatie

Wilt u weten wat uw woning waard is? Kap Makelaardij is gespecialiseerd in betrouwbare waardebepalingen van woningen. In de meeste gevallen weet u al na enkele dagen exact wat uw object waard is. Dat kan gaan om een snel en deskundig advies voor wie alleen de waarde van een woning wil weten. Voor woningen zorgen wij daarnaast ook voor een gevalideerd taxatierapport als dit om fiscale of financiële redenen noodzakelijk is. Voor een gevalideerd rapport kunt u terecht bij Margreet Kap. Als gecertificeerd taxateur voor woningen is zij aangesloten bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) dat erop toeziet dat alle taxaties volgens de huidige richtlijnen zijn opgesteld.  

Waarom een taxatie?

  • Om in aanmerking te komen voor een hypotheek heeft u vaak een gevalideerd taxatierapport nodig. Op basis daarvan bepaalt de hypotheekverstrekker of de lening wordt verstrekt. Ook bij de financiering van een verbouwing of het oversluiten van een hypotheek is vaak een taxatierapport noodzakelijk. 
  • Voor het nemen van een aan- of verkoopbeslissing wilt u weten wat een woning of bedrijfspand waard is. Een uitgebreid en gevalideerd rapport is hiervoor niet per se noodzakelijk. Met onze kennis en ervaring doen wij een gedegen waarde advies, waarmee u sterk staat in de onderhandelingen.
  • Bij fiscale aangelegenheden kan een gevalideerde taxatie noodzakelijk zijn om de waarde van onroerend goed te bepalen.
  • De gemeente bepaalt jaarlijks de WOZ-waarde van uw onroerend goed. Bent u het niet eens met deze schatting? Een gevalideerde taxatie kan uitkomst bieden in de bezwaarprocedure.

Waarom Kap Makelaardij?

Kap Makelaardij taxeert al ruim zeventig jaar woningen en bedrijfs onroerend goed in de regio Barneveld. Wij beschikken over ervaring, veel kennis van zaken en een gedegen bouwinzicht. Dankzij onze flexibiliteit hoeft u bovendien nooit lang op een taxatierapport te wachten. We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM) en het NRVT voor woningen.

Gratis waardebepaling

Bent u benieuwd naar de actuele waarde van uw woning? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Wij staan u graag te woord om te vertellen wat de mogelijkheden zijn. Telefonisch of per e-mail. E-mail Telefoon

Kap Makelaardij Barneveld

Neem contact op