Verhuur

Verhuur & beheer van woningen en bedrijfspanden

Steeds meer mensen beleggen in onroerend goed om dit voor de verhuur te bestemmen. Een slimme investering, gezien de lage rentestand en de krapte op de woningmarkt. Maar heeft u al bedacht hoe het na een aankoop verder moet? Het beheer van onroerend goed vraagt immers om kennis van de wet- en regelgeving en kost bovendien veel tijd. Wie onroerend goed verhuurt, wil daar waarschijnlijk niet te veel werk aan hebben. 

Kap Makelaardij neemt daarom het beheer ervan over van (particuliere) beleggers. Of het nu gaat om een kamer, een woning, een winkel, kantoorruimte of een bedrijfshal. Wij nemen u de zorg uit handen. Een defecte cv-ketel, lekkage of kapotte ruit. Wij nemen het technische beheer op ons zodat huurders snel geholpen worden zonder dat de eigenaar hiervoor zelf actie hoeft te ondernemen. Daarnaast verzorgen we de administratieve en financiële afhandeling. We zoeken de huurders, stellen de huurcontracten op en innen elke maand de huur. Zo profiteert u optimaal van uw belegging terwijl u er zelf geen omkijken naar heeft. 

Gratis waardebepaling

Bent u benieuwd naar de actuele waarde van uw woning? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Wij staan u graag te woord om te vertellen wat de mogelijkheden zijn. Telefonisch of per e-mail. E-mail Telefoon

Kap Makelaardij Barneveld

Neem contact op